Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 11 mars 2010

Ledig

Började min lediga dag kl 06.15,då kom de små elefantfötterna klampande & en lite nakenfis kröp ner i sängen med mej. Men inte skulle han sova vidare inte,nej då han skulle ju såklart gå ner & äta frukost. Masade mej själv upp oxå,med en svag känsla av migränkänning.
Käkar frukost & sen börjar bakningen. Gjort bulldegen klar så den jäser,skållat mandeln & ska snart mala den...Men de är inte det lättaste uppdrag jag tagit på mej..bakningen är ju ingen fara,men att ha en son som springer runt & är överallt & ingenstans är inte de lättaste. Men nu har han börjat bygga lego...men han springer runt & påkallar min uppmärksamhet 1000 gånger/min.
Huvudvärken vägrar ge med sej,fast jag tagit 100g & druckit kaffe....Hej Migrän.
Skulle behövt lägga mej & blunda ett tag,men har inte riktigt tid med att sova bort några timmar nu.
Har precis pratat med FK...har fått hem fel blanketter,inte konstigt att jag blir lite fundersam när jag ska skriva in min arbetsgivare & hur många procent jag jobbar...har ju inte ens ett fast jobb för tusans gubbar. De dumma va ju att jag faktiskt sa att jag gjorde arbetspraktik till tjejen jag anmälde Vabben till. Men ändå skickas fel blanketter till mej. Blev ju lite irriterad,eftersom den 18 ska jag ha skickat in dessa papper...de hinner väl inte ens fram om jag skickar de nu. Men den snälla tanten jag pratade med gjorde en notering om de som hänt & att jag skulle skicka dessa papper så fort jag fått dom.
Men nu undrar jag vart närvaro-pappren har tagit vägen som Tommy sa till om sist han pratade med FK. De verkar ju som om de ska jävlas in i de sista hela tiden.

Näe nu har nog degen jäst klart eftersom den har jäst över bunken till & med.
Mandeln mals inte av sej själv heller har jag upptäckt....sen ska vi nog gå ut en snabbis oxå..
Ledig dag??? Njaaaaaaa,de kan jag inte hålla med om.

Inga kommentarer: