Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 20 mars 2010

Inte bra

Idag blev ingen bra början på dagen. Magvärk till tusen,går som en ostkrok.
Erik vaknade 6.30,inte ett dugg förvånad över de faktiskt....samma visa varje morron. Borde ju ha vant mej med de nu efter 4 år,men inte fan har jag gjort de inte.
Han satte standarden ganska snabbt genom att bete sej som en helt vanlig 4-åring med kraftig trots. Det Pingade till i mitt huvud å de grövsta & han åkte upp på sitt rum ganska omgående.
Mitt humör är ju inte de bästa nån dag,men vissa dagar då har jag inte ens en stubin till krutkaggen,de exploderar innan någon öppnar munnen. Inte bra,men om dom inte gör de minsta för att provocera mej så går dom ju säker....här tassar grabbarna på tå för mej.
Men iaf,imorse så började Erik skrika,bete sej väldigt illa & va allmänt jobbig. Han har ju som sagt Tv-förbud på morronen innan han ätit frukost & sen ungefär en timme innan maten stänger vi Tv.n & sen får han inte se förrän han ätit mat. Då behöver jag ju inte säga varför han va arg,sur & jobbig nu till morronen va??
Skrik,grin & bråk...PING PING PING & Erik åkte upp på sitt rum,kan ju med handen på hjärtat säga att jag inte vill kolla in på hans rum...de va då inte bara en grej som kastades där inne medans han va där. Så medans vi vuxna(?) käkade frukost i lugn & ro(?) i de härliga ljudet från leksaker som flög i golvet,skrik & grin,försökte jag lugna ner mej en smula genom att äta så löskokta svårskalade ägg som man bara kan hitta....funkade ju inte så bra. Gulan sprutade överallt. Ögonen svartnade & jag hyperventilerade en smula...
Men lagom till Erik kom tassande ner för trappen så hade de mesta gått över & han & jag kramades,bad om ursäkt & sen dess har vi hållit samms.

Nu ska vi göra oss klar för att bege oss till stan han & jag. Tommy ska hugga ved med brorsan idag. Han måste ju oxå få göra lite annat än att springa efter Erik & mej.
Jag ska lämna Erik hos farmor & farfar,Erik ska premiärsova hos dom i natt har han bestämt. Men innan jag lämnar honom ska vi göra stan osäker tillsammans,lite mamma & son mys ska vi hinna med under dagen. Köpa lite godis har jag lovat honom oxå. Själv ska jag försöka hitta en Bh med hela byglar,en kajal & sen är de slut på pengarna. TANKA måste jag oxå göra,annars blir de jobbigt värre. Sen är de verkligen slut på pengarna.
Men va gör de?? solen skiner & då kan man ju inte vara på dåligt humör hela dagen heller.

Får se vad dagen har att erbjuda sen,skulle ju vara kul om de hände nåt kul iaf.

Har fått en till beställning oxå,den här gången va de lite mer framförhållning iaf. Bullar,snoddas,drömmar,bondkakor & kolakakor. Fredag ska de vara klart & jag har stora förhoppningar på att jag inte kommer att behöva stressa ihjäl mej iaf.

Men nu ska jag bege mej till stan med min älskade stjärthalva...

ses

Inga kommentarer: