Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

söndag 7 mars 2010

Men helleduttingen oxå

Idag har vi träffat Perans Bebis Stig. En....ja,jag & hundraser går ju inte ihop,men han va liten,söt,svart & gillade skor. Helt underbart jättesöt va han iaf...hunden alltså. Nu va jag taskig mot Per,men ja,ni förstår vad jag menar.
Lämnade Erik hos farmor & farfar & for på konsum för att göra lite inköp i form av mat. 4 kassar kom vi ut med & inte en enda middagsmat,men en hel del annat. Köpte B la Rakbladshuvud till min Venusrakhyvel svindyra huvuden...ska nog strejka & bli bohem eller millitantvegan så jag slipper raka benen. Men iaf,så ska man ju trycka på nån grej för att få en slags Biljett,betala i kassan & sen gå till en sån där stor grej med Tobak,kondomer & rakhyvlar.. Jag gjorde precis så & fick ut 2 st förpackningar rakblad...betalade ju bara för en. De ni,ibland ska man ha tur oxå.
När vi kom för att hämta Erik så vägrade han att åka hem,så han fick stanna kvar.
Hemmåt for vi & jag gjorde en dubbelsats med bulldeg & sen började med maten som idag bestog av Potgratäng,kycklingfilé & lite grönfoder. Kan säga att de va väldigt gott & vi har gjort 4 matlådor av resterna.
Anledningen till att jag gjorde bullar idag va för att jag drömde om min Älskade Farfar i natt & han gjorde alltid Gifflar med äppelmos/mandelmassa fyllning...& när jag vaknade i morse så va jag så sugen på de så nu är dom i ugnen & jag hoppas dom smakar likadant som farfars...
Så de luktar så gott i detta hus nu av nygräddade kanelbullar,vitlök & Yanke Candle CleenCotton.
Nu väntar jag bara på att näst sista plåten ska bli klar,sen ska jag ta en tablett mot ryggvärken & inta ryggläge i soffan en stund innan de blir dax att inta magläge i sängen.

Imorgon är de jobb igen & sen vidare till stan för en promenad med Emma...eller om de nu blir på tisdag...har inte bestämt mej än hur de blir.

Vi har även en toalett som låter som en hund som håller på att spy oxå...de lär väl vara nåt stopp nånstans efter vägen. Trodde helt seriöst i morse när jag hörde det första gången att de va en hund som skulle till å spy där inne..tills jag kom på att vi inte har någon & slet upp dörren till toan för då fick jag minsan för mej att Erik höll på att kvävas där inne. Men de fanns varken en spyfärdig hund eller en kvävandes Erik utan bara en Toalett som de bubblade ur. Så den kvävs & spyr samtidigt nu & jag hoppas bara att de inte kommer upp nåt....

Sista plåten nu,sen så har vi bullar & gifflar ett tag framöver.

ses

Inga kommentarer: