Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 2 mars 2010

FUCK

Blev väckt vid 03.22 i natt av att Erik ropade på mej. Försökte få honom att förstå att de bara va att komma till oss...han har 2 ben,jag har lärt honom att gå & jag ville absolut inte kliva upp ur sängvärmen. Men inte gick han själv inte,de va ju bara för mej att knata dit,när jag kommer till dörröppningen till hans rum så möts jag av Erik som kommer springande mot mej,förbi mej & in på toan...Racerbajset va ett faktum.
Eftersom jag har fobi för magsjuka så fick ju jag Panik. Ställde sopkorgen framför honom & bara väntade på att nåt skulle komma upp. Men de kom inget som tur va,men jag tog med mej sopkorgen till vårat sovrum....om utifall att.
När väckaren senare ringde 6.30 va jag nog mer död än levande med en smärtsam hals & tät näsa....Aaaaahhhh,kan jag aldrig få vara frisk???
Erik klev upp & gick ner,då hör jag honom grina. Ropade & frågade vad som hänt,Jag har så ont i magen mamma. Jaha,VAB igen.
Varför kan inte ongen vara frisk nu när jag börjat jobba?? Varför kan inte Jag få vara Frisk nu när jag börjat jobba??????



Nu sitter han & äter fil & en liten macka & jag hoppas den stannar i magen & inte ligger på golvet om en stund...för då måste jag ju ringa Tommy.
Jag ska dricka massa te & inte tänka på halsont & nästäppa. Så ska jag fundera på vem jag hånglat med som gett mej denna förskylning & den enda jag kan komma på är Tommy & då kommer genast frågan....Vem fan har du hånglat med???
Kan bara inte förstå varför jag alltid är förskyld. Jag äter Vitaminer,en daglig dos som får plats i en liten tablett & jag dricker den där Kyäni som jag berättat om tidigare...som är så bra att till & med de med ADHD ska kunna bli bättre...typ. Men inte ens de hjälper. Jag är tydligen dömd till att gå med städigt svällda halsmandlar & täppt näsa. Förbannat oxå.

Nu ska jag ringa Telia & stänga av Hemtelen,internet & telia-tv.n



ses

Inga kommentarer: