Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 29 mars 2010

Putsväck

Stekpannan alltså,vet i fan vart de landade när jag hivade ut den i Onsdags. Varken Tommy eller jag har sett den. De är ju tokigt. Inte för att jag saknar den,men jag tänker på Miljön *harkel* kan vi ju säga iaf. Men å andra sidan har jag inte lagt ner sån stor energi på att försöka hitta den heller,jag Hatar den för tillfället.
Men de som göms i tö.....

Annars så har jag varit i Graninge & jobbat, gick bra fast de va ju lite ovant att vara där nu när man inte varit där på länge. Men jäklar i min låda va trött jag va i morse när väckaren ringde 5... Stiga upp mitt i natten för att jobba är jag inte van vid. Som ni märkte så åkte jag aldrig till Graninge igårkväll för att sova hos mamma & pappa...jag orkade helt enkelt inte sätta mej i bilen utan jag tyckte de va bättre att somna i soffan istället.
Men nu är jag sjukt trött & vill bara blunda en stund,men då kommer jag somna & de går ju inte för jag ska snart hämta hem min terrorist från dagis & sen är de nog fullrulle här. Men misstänker att han är trött idag oxå,inte så ofta nu förtiden som han väcks 5.30 på morronen.

Näe nu ska jag svida om från arbetskläder till hämta-erik-på-dagis-kläder.

ses

Inga kommentarer: