Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 8 mars 2010

Trött

Idag är jag trött,men bara på ögonen. Som de har varit de senaste veckorna har jag ju varit trött i kroppen,knopp & inte i ögonen. Precis svalt maten & ska vila ner den lite innan jag ska ge mej ut på en promenad...synd bara att de inte är soligt nu.
Men de verkar som om våren är på G iaf & de gillar jag verkligen...

Imorse Znoosade jag lite för mycket,duschade lite för länge & stressade allt för mycket, för att hinna med allt som ska göras på morronen. Dessutom skulle jag hämta Hanna,vilket jag glömt bort & när jag väl kom på de blev de lite mer stressigt eftersom jag hämtar henne i Strinne.
Men ändå kom jag/vi till Ö-vik 09.22, varför stressar jag egentligen??
Dagen flöt på bra,gick fort att jobba & rätt som de va så slutade vi..
Skyndade tillbaka till bilen så fort de bara gick,ville slippa blåsa bort,tur att jag hade medvind så det tog ju inte så mycket på krafterna. För cheeesses va de blåser idag. De va inte kul att vara ute. Men + grader har de varit iaf & de gillar vi skarpt.
Nackdelen är ju att de blir så halt där man går & Ö-vik är ju en "backig" stad,vart än man går så är de ju uppför tycker jag. Men man får se de från de ljusa sidan,stjärtmusklerna blir ju trimmade iaf. Mina fötter domnar bort när jag sitter ner i Jeansen jag har på mej nu...Tajt kan man kalla dessa byxor. Så jag måste nog byta kläder & bege mej ut på en motionsrunda så de blir någon ordning på det hela.
Sen blir de dusch,rakning & plockning...Sen är man lagom pigg tills när man ska gå till sängs igen.

Nu ids jag inte skriva nåt mer.

ses

Inga kommentarer: