Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

söndag 21 mars 2010

Helt slut nu.

Ja,nu är jag slut som artist. Benen skakar,illa mår jag & yr i knoppen. Kanske de är att jag druckit för lite...nu menar jag H2O & inte alkohol.
Har haft en helt kanondag ute i de fina vädret som vart,fast de såg ju bra illa ut igårkväll.
Först fick jag sovmorron till 8....Erik va ju inte hemma & så hotade jag Sambon igårkväll smisk (inte på ett erotiskt sätt) om han väckte mej 6.30. Så 8 nångång raglade jag ner på ostadiga ben & ett sug efter Varm Oboý, Så fick de bli oxå & till de 2 rostade mackor med ost *kärlek*.
Sen göra sej klar inför dagen,med andra ord på med skotermunderingen & mössa.
For till stan för att hämta hem Erik,medans Tommy gjorde det gick jag in på ICA för att handla lite(iofs vad gör man annars i en matbutik??). Hem slängde in varorna i kylen,kopplade vagnen med skotern på & sen for vi.
Gasade bort till Tjärna där de va massa andra barnfamiljer...Hur mysigt som hellst va de. Mycket folk,glada skratt & så "Ringen" för de som ville..Ringen är då en ring man åker på efter skotern,så enkelt va de med det.
Finns ju en kanonbacke där oxå,självfallet var det dit alla barn + endel vuxna drog sej för att åka lite bob,pulka & träna rumpmusklerna. Det flög utför & gick trögt uppför...särskilt när man gått några gånger. Men ack så jävla kul de va.
Sen efter att folket började dra sej hemmåt så gjorde vi de oxå. Hem kom vi & så kokade jag åter igen Varm Oboý,vispade grädde & tog med en påse bullar ut på bron & så fikade vi där. Solen va så skön & varm.
Fick ett ryck till att städa bilen. Startade Stereon på nästan högsta volym,de är bra drag i min stereo fast de är en Ford jag kör. Ut dundrade The Baseballs & jag kom i rätt stämmning för att städa ur bilen. Dammade & slängde massa rat,hivade ut mattorna....men sen tog de stopp, Har ju för fan ingen dammsugare. Äger inte ens en längre,vi är ju en modern familj med Centraldammsugare. Gav ju bort min i fyllan & villan till Brorsans tjej...smart drag av mej där då. Så nu är bilen dammad,urtorkad & Inte dammsugad...som den faktiskt va i mest behov till,men jag får väl ta med den till mamma & pappa eller till Tommys jobb nångång...
Märkte ni att nu blev de en sån där självklar mening igen...såklart jag måste ta den med mej bilen när jag ska åka nånstans,hur ska jag annars ta mej dit jag ska?? Yr i knoppen...
Efter att ha städat ur bilen då så gick jag in en sväng,efter ett tag kom resten av familjen in oxå.
Helt plötsligt fick jag ett ryck & så bestämde jag att vi skulle städa.
Säger till Tommy att han endra får välja mellan Dammsuga eller skura. Kaffe säger han.
Haha,trodde att han skulle slippa undan,men inte det inte. Han fick dammsuga & jag skurade.
Efter att vi städat klart,så va Erik hungrig så han käkade lite gröt & Tommy gjorde samma sak. Själv satt jag mest med rastlösa ben & rätt som de va hade jag klätt på mej & gjorde mej redo för en promenad oxå.
Gick dit jag brukar gå,men kände att Jag har mer ork,ska gå ner i vikt & Emma ska inte vinna 100 kr den här månaden. Så jag bet ihop & kämpade vidare. När jag kom så jag såg Para-skylten då vände jag,men då hade jag ju lika långt hem oxå. Då kändes de lite motigt faktiskt.
Men jag tog mej hem & nu har jag dött av i soffan med en flaska vatten som sällskap.

Kommer nog somna ovaggad ikväll skulle jag tro.

Inga kommentarer: