Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 11 januari 2010

AF

Idag har jag varit på AF. Så på Måndag bär de av till Ö-vik för att jobba i Ca 3 månader. Ska bli skönt att komma ut & se nåt annat än Sollefteås gator.
De jag gruvar mej för är ju pendlingen...de är ju trots allt 14 mil. Kommer ha sittsår i arslet innan dessa månader är över.
Men de går nog. I Will survive.
Berättade även om min Lilla hemlighet,han tyckte att de lät väldigt bra. De tycker jag oxå,de återstår att se vad som händer med det....kanske rinner ut i sanden,vad vet jag.
Så fick jag ju även berätta om mitt absoluta drömjobb. Så de gjorde jag...Om ett hembageri med en plingelingare vid dörren,rutiga gardiner & jag med långa ljusa flätor. En liten husmus,mjöl överallt & korgar med rykande färskt bröd.
Så nu sitter J som värst med att kolla upp utbildningar till mej som inte ligger i världens ände,utan ligger mycket närmare än Göterborg & kristianstad. Får se vart de bär & om de bär nåt oxå vill säga.
Men först ska jag koncentrera mej på att göra ett så bra jobb som möjligt på Arbetspraktikplatsen,sen tar vi de som det kommer.

Kan tillägga att krydda gröten när man kokade den med Vitlökspulver var ingen hit iaf,inte när man trodde att man tog salt. Väldigt bra start på mitt nya liv...havregrynsgröt med vitlök är alltså inte att föredra....ta salt istället.

Nu ska jag hämta lilleman & sen försöka komma ihåg vart alla Kassakorten är nånstans...
Tänk va skönt om man va ordningssam & pedant...Men så är ju inte fallet & då får man söka rätt på sakerna istället.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Min farmor och farfar pressade vitlök i havregrynsgröten! De hade läst att vitlök var nyttigt men visste inte riktigt hur de skulle använda den....//kristina

Nina sa...

Grattis.Det blir lite "jobb" nu då. Hur kommer du jobba?? Blir det 9-17 eller vad??
Kram och lycka till