Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 27 januari 2010

Så typiskt

Idag blev de inget Ö-vik & jobb för mej. Eccis har feber & så ont i armen att han inte kan röra eller stödja på den =( stackars min gulleskinka.
Men de kanske är lika bra att stanna hemma idag med tanke på vädret & hur andra uppfattar min körning...har liksom fått höra på omvägar om min bilkörning. Alltid lika kul att höra andra snacka massa skit om mej...Men de är ju tur att alla andra är så jävla duktiga att köra bil iaf.
Men till mitt försvar har jag aldrig krockat eller orsakat någon olycka. Bara kört soppatorsk & snurrat en gång...De finns ju de som krockat & ändå anser sej vara bättre förare än mej. Bara för att jag kör fort så betyder inte det att jag inte har koll på vad som händer på vägen.
Bara för att jag skrivit detta nu så kör jag väl åt helvete imorgon....

Snön vräker ner,men från köksfönstret ser de inte ut att vara en Klass 2 varning på vädret iaf tycker jag. Men de kan ju bli värre & vid kustbandet skulle de ju vara än värre.
Har inte radion igång heller,jag vill inte höra om de händer olyckor efter vägen. Då måste jag gå igenom hela min bekantskapskrets i huvudet & då oroar jag mej ännu mer..
Näe kära vänner & familj..gör som jag, Håll er inne =)

Eccis har varit vaken från kvart i 5 ungefär. Billigt barn kan jag lova. Han kom till oss vid 1-tiden & då hade jag precis somnat. Då hade han så ont i armen att jag fick lyfta upp honom i sängen eftersom han inte kunde häva sej upp med den onda armen. Sen somnade han om & vaknade vid kvart i 5. Då låg han & strök mej i ansiktet så att jag vaknade & sen surrade han som tusan.... Han hade riktig OrdDiarré. Tillslut kom han på att han skulle på toa för han hade ont i magen. Där fortsatte han att surra. Men efter att Tommy farit på jobbet måste han ha somnat om,då va Eccis varm. Somnade oxå om, bara för att vakna kvart i 7 av väckaren. Stängde av den & lyckades somna med huvudet i ena handen...alltså jag hade lutat huvudet lite åt sidan för att stödja upp huvudet. Så hade jag lyckats somna om & vaknade halv8 av att handen hade somnat.
La mej till rätta på kuddarna & somnade om. Sen vaknade vi runt 9.
Mamma ringde & frågade om jag Verkligen måste ge mej iväg idag...Sa att jag blir hemma,eftersom Erik va sjuk. Hon drog en lättnadens suck. & nyss ringde Brorsan & frågade om jag va efter vägen...Sa samma sak till honom som jag sa till mamma...Han tyckte att de va skönt,då slapp han oroa sej en massa. Tydligen hade brorsan & han jobbarkompisar kört fast engång redan..Ja,se karlar.

Ja,så har dagen sett ut än så länge. Nisse jagar snöflinger i fönstret så man har söta små tassar på alla glasrutor,Erik går runt & sjunger,pratar & pratar där emellen med "sin Lars" i en Walkietalkie eftersom Erik är hemma & är sjuk så måste han ju prata med Lars lite titt som tätt eftersom dom "jobbar" tillsammans. Hhhmm,Tommy du har förstört sonen.
Själv är jag mest Utråkad (för ovanlighetensskull) & funderar på vad jag ska hitta på idag..

jaja,vi ses

Inga kommentarer: