Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

fredag 8 januari 2010

Kallt

Fryser arslet av mej i detta hus. Nu saknar jag Arlom,där kaminen gick varm (haha humor Lisa Humor) hela dagarna när de va så här svinigt kallt. Iofs så gick den varm fast de inte va kallt ute,bara för mysfaktorn. Men idag har värmen legat konstant på typ 9-10 grader för lite än vad jag vill. Men ikväll när vi ska gå till sängs,ja då kommer jag såklart att gnälla över hur varmt de är inne i sovrummet. Är de inte typiskt så säg. Men de är ju i sovrummet som de är så varm. Där inne kan man ju inte häcka varje dag. Nog för att de är städat där inne nu & tror nästan att jag bäddat sängen i 2 dagar i rad nu....Kanske en aningens vuxenpoäng??!!?
Just nu går jag runt i raggsockar,byxor & linne + en fleecejacka. Nackdelen med fleece är ju att man får stötar som släcker ner hela Björkåbyggd. De bara smäller,sen sitter man där med håret åt alla håll,sotsvart näsa & undra va fan som hände.
Min hud är så torr nu att inte ens barnolja hjälper. De enda som händer är att när Tommy ska krama mej så glider jag iväg som en hal ål. Flopp säger de bara så står han där med tom famn. Men nåt jag är glad över är faktiskt att så länge jag kan minnas så har jag haft typ psoriasisliknande utslag över hela kroppen under vintern,men peppar peppar har jag inte fått dessa än.
Har inte gjort många knop idag inte. Ändå är de ju varmare idag än igår ute. Men nu BLÅSER det istället. Va är detta för jävla vinter.?!???!

Väntar på att pizzaleveransen kommer. Ids inte laga mat,iofs så har vi ingen mat hemma heller så de va ju lätt. Har inte lärt mej konsten att laga mat på en spik. Måste ha minst 4-5 ingredienser för att jag ska kunna åstadkomma nåt i matväg. Inte ens pannkakssmeten kan jag göra utan att de är 5 ingredienser....
Hur jag kom in på mat & ingredienser vet jag inte men här kommer Erik med några rader....

bes2543ggffacbnnm33zsfajhhytre44443. farmor,farfar,mini,banan,äpple,,,,,,,,,,,,,
Tror jag ska starta en Blogg till Erik oxå,då slipper han ju kludda i min så OOOOTROLIGT intressanta blogg.
Näe,plocka ur & i diskmaskinen kanske.

ses

1 kommentar:

Anonym sa...

Prova Milk and Honey cremen Lisa!!/Kristina