Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 19 januari 2010

Utb

Har fått hem papper om Utb av Af. När jag va där sist så pratade vi ju om det,men då pratade vi om skola i S-vall eller Ö-vik med omnejd.
Blev glad när jag såg brevet från dom,tänkte att de betyder att de finns en bagare/konditor Utb i närheten. Men så fel jag hade...
Fanns inget av de jag vill göra. Visserligen så va de lite bageri inräknat i Dessa Utb, men jag vill inte utbilda mej till Kock,servetris & hotellreceptionist. Dessutom va de ju inte i S-vall eller Ö-vik...de va i Övertorneå & happaranda,blandade klasser med Svenskar,Finskar & Norskar. Öööh Näe tack,jag vill förstå de jag pratar med.
De fanns väldigt mycket att välja på vid denna skola...UtbNord. De va ju allt från hantverkare till bilmekaniker & frisör. Alltså som en helt vanlig skola.
Men jag får väl lägga mina drömmar om Bagare på hyllaan ett tag till,för jag flyttar inte så långt bort nu när Erik är liten. Hade den funnits i S-vall eller Ö-vik till&med Umeå...visst,för de är inte så många timmar hem om jag får hemlängtan.
Men bara Erik blir äldre så....
Ska fortsätta kika runt på Utb nu,blir fan tokig av att inte ha något att göra,visst de finns jobb. Men jag sätter mej inte på en stol & ringer för att pracka på folk grejor & sånna saker...aldrig.
Vården vill jag bara kräkas på för tillfället.

Jaja,kolla vidare & sen ska jag föra över mina stackars korvören som jag har kvar så jag kan tanka bilen ikväll. Men jag orkar inte ha med mej Erik,så han får vara hemma med Tommy då. Vi går bananas på varandra idag.

Inga kommentarer: