Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 27 januari 2010

Födelsedag

Idag ska vi fira Erik lite. Både jag & Tommy jobbar ju imorgon,dessutom kommer jag inte hem förrän 19.30 ungefär & då förhoppningsvis sover lilleprupp.
Så Erik har fått bestämma middagsmaten idag...Korv & spagetti. Jaha, nu va de ju så att jag hade hoppats på att han ville ha Kalvskivor,stripps & bea-sås. Fast jag vet ju att han aldrig skulle få för sej att själv välja det...han gillar inte kött & då väljer man ju inte det heller.
De är bara att inse att vi har en Vegitarian som gillar korv & köttbullar (hellst Mommas).
Nu är de ju inte så att han får bestämma själv vad han ska äta (oftast) han får ju äta det som ställs fram på bordet. Men jag kan bara inte tvinga i honom kött om han nu inte vill äta det. Jag vill ju inte att någon ska tvinga i mej Brunabönor eller nåt annat som jag inte gillar.
Har bara ett krav på honom & de är att han iaf smakar på maten...de måste man alltid göra.

Så nu ska vi göra en tårtbotten & sen göra en tårta av den...om den inte misslyckas vill säga.
Men funderar skarpt på att göra en rulltårta istället,då kan man göra små bakelser istället & dessutom slipper man kasta en halv tårta om några dagar.
Ska bara slita Erik från nåt Japanskat tecknat helvete som är på Tv,n just nu.

Dagen segar på som vanligt & nu är maskindiskmedlet slut igen...Skulle behövt handla,men jag vill inte stoppa in Erik i bilen när de är sånt här väder. Bättre att Tommy handlar när han liks är i stan.

Näe,rulltårta som ska bli bakelser får de bli idag...

ses

Inga kommentarer: