Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 4 januari 2010

IQ-pussel

Herregud, igår satt vi 4 st vid matbordet & försökte klura ut hur en av IQ-pusslen ska sitta ihop. Det pusslet som det stog SVÅRT på,va ju inte så svårt...jag klarade av de efter bara några minuters klurande. Men de som jag fick,de va inte att leka med. Tommy brukar ju vara en problemlösare av stora mått,men inte ens han kan få till det. Alla bitar ser precis lika dan ut & de ska passa in i en låda med 3 sidor. Men de får inte sticka ut nåt eller vara hål eller bitar över. Helt jävla omöjligt är det. Men vi hade väldigt trevligt igår jag,Tommy,Brorsan & Hanna. Men som sagt vi gick bet. Sen turades Tommy & jag om att försöka klara det senare på kvällen oxå,men icke. Nu sitter jag åter igen här & försöker lista ut hur det ska vara.
Blir jag inte gråhårig efter detta så blir jag det aldrig.
Annars så klev vi upp vid 9-tiden jag & Erik..fick ett otrevligt uppvaknandet oxå, en skalle rakt på näsan. Sen va min sömn förstörd.
Vid 9 när vi kom ner till köket va de 7.4 grader kallt ute,sen började det snöa & då blev det helt plötsligt 12.1 grader kallt?? brukar de inte bli varmare när de snöar?? Men jag ska slänga mej genom duschen nu & sen fundera på vad Tommy fick för hjärnsläpp imorse....han skulle ju ta min bil till stan..Nej,den behövdes inte tankas faktiskt. Men de är ju lite mer ekonomiskt om han kör min bil när inte jag ska nånstans på dagarna ju.
Men men,jag skrämde väl honom i natt eller nåt.

Näe,duschen,baka 2 kaksorter & sen gå ut en sväng....

ses

Inga kommentarer: