Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

fredag 15 januari 2010

Zumba

Ja,jisses. Har försökt förstå mej på de här med Zumban...Slutade med att jag nu tittar på dom bara. Ser ju så lätt ut på Tv.n när man ser dom...på Tv-shop alltså. Skitsvårt,men rätt kul... Har iofs inte gjort så mycket än,men har stora förhoppningar på att de blir mer.
Men jag undrar vem fan de är som snott min Koordination??!!? Ge tillbaka,Tack!
Tycker jag har väldigt bra koordination när jag dansar annars...men å andra sidan är jag sällan nykter då jag gör de.
Men om man får träna lite så kanske man hänger med. Just nu känner jag mej som en elefant med klumpfot.
Men de är så mycket rövvickning så jag kommer få min ryggrad ur led. För börjar jag skaka på Arslet så slutar de aldrig skaka fast jag står still.
Men vem har sagt att man måste vara lika duktiga som de som visar...??

Kört helt soppatorsk idag igen. Kom ju Mellan Strinne & Para igårmorse när tanklampan började lysa. Sen när jag vaknat till liv & skulle hämta lilleman så startade jag ju bilen som vanligt & då va de inte lite soppa i bilen längre,de va på sista sträcket innan soppatorsksträcket. Så jag skiter i att hälla i den lilla skvätt som är i dunken. När jag hämtat lilleman & kom till Grillom då började tanklampan lysa igen & då va de bra mycket mindre bränsle i den än vad det brukar vara när lampan i vanliga fall lyser & tro mej,jag vet när den börjar lysa. Tar mej hem & så i morse när jag skulle på besiktningen & skjutsa Erik till Graninge,så häller jag i den lilla skvätt som är i dunken. Startar & de är väldigt långt startsnöre då & när jag väl fått igång den så stannar den,så höll den på ett bra tag innan den tände till riktigt. Kommer till...ja,inte vet jag,men jag kunde nästan se Multråkyrka då börjar bilen rycka & bete sej väldigt illa. In på parkeringen & ringer inte all för glad & förvånad sambo.
Men när jag sitter där i bilen fick jag se en kändisbil oxå,de är inte alla som får göra det....RoomService bilen passerar mej i en inte allt för laglig hastighet.
När väl Tommy kommer så får JAG tanka bilen,han frös om Händerna. Manligt.
Tar mej till Macken med den skvätten så jag kan tanka.
Sen kör vi till Besiktningen & såklart går de galant...jag menar,Jag kör ju Ford blev ju inte ens förvånad. Vidare till Skotime för att hitta några skor till Erik. Han hittade fina blå....sommarskor. Han skulle inte ha några andra skor. Men såklart fick han inte det,fast han lovade att han inte ville åka nå mer skoter i vinter. Men jag hittade inga skor till Erik heller. Vill att de ska vara gummisula på dom,känns som om de är bättre än nåt annat,särskilt när han ska åka skoter & leka i snön.
Lämnade Erik i Graninge,väldigt nöjd va han. Nisse va oxå med,så nu är de väldigt tyst i huset.

Näe,undra om man ska ge Zumban en chans till innan duschen....

ses

1 kommentar:

Nina sa...

Ja jisses.
De tar nog aldrig slut me nått....
Jasså de har kommit Zumba i huset. Låter kul. Du får komma hit och lära mig med. Kanske nåt för Erik med.... Hör av dig.
Oliverna finns kvar.
Kramen