Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 26 januari 2010

Vaccination

Idag ska Eccis få sin andra påfyllning av Svinvaccinet. Det är nåt han verkligen inte ser fram emot. De va de första han sa i morse,han skulle vägra att ta sprutan. Men de är ju verkligen inte lätt att få honom att förstå varför han ska ta den....Han tycker ju att de bara gör ont.
Så idag är jag hemma,fick byta ledigdag. Skulle egentligen vara ledig på Torsdag enligt schemat,men de blev ju ändring på de eftersom Eccis va sjuk förra veckan när han egentligen skulle ta sprutan.
Måste även in & handla lite idag. Men för vilka pengar då?? Dessa jävla regler & bestämmelser som verkligen sparkar på de som redan ligger ner...Lever just nu på mindre än existensminimum typ. Verkligen inte roligt faktiskt.
Hur tänker dom när dom tror man ska överleva på 2000 pengar?? Inte har jag jobbat så mycket heller i Dec...eftersom jag blev sjuk. Jaja,de är kul nästan Jämt.

Nu ska jag kasta mej genom duschen & försök få till någon slags frisyr,sen bege mej mot stora staden & Bvc. Hoppas att han inte får några "men" den här gången heller,för jag vill verkligen kunna jobba imorgon faktiskt.
Förhoppningsvis så får vi inte lite Vårnyheter denna vecka & de ska bli kul. Vill så gärna köpa massa saker där,men nu är de som det är...förhoppningsvis ordnar de upp sej innom en snar framtid,annars vet jag inte vad jag gör.

jaja,vi hörs väl nåt mer.

Inga kommentarer: