Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 12 januari 2010

Åhh

Magkatarr som går till historien idag. Skulle ge vad som hellst för att få en mage som inte gör ont. Spelar ju ingen roll vad jag gör..typ ändrar kost,försöker stressa mindre,dricka mindre,ja allt. Men inget funkar.
Visserligen tror jag att jag vet vad som är Fel den här gången. Men ändå,måste magkatarr finns överhuvudtaget.?!? detta jävla påfund.
Har varit ganska lugnt nu ett tag ändå med magen,så då har man ju ingen Magkatarrmat hemma. Med det menas lite rån,mariekex,skorpor (mammas annars får de vara) & ProViva.
Eftersom man ska småäta ungefär hela tiden så att magsyran stabiliseras. Men tabletter eller sånt funkar inte på min mage, har provat allt från receptfria till receptbelagda & huskurer.
Var väldigt glad över att jag lämnade Erik på dagis imorse vid 7 så att jag kunde åka hem & krypa ner i sängen & tycka synd om mej själv hela dagen.

De har ju inte hänt så mycket här idag eftersom jag sovit hela dagen.....& nu ska jag ställa mej i duschen för att bli lite ren & sen bär de av till Graninge för jobb.
Ska som sagt bli väldigt skönt att få jobba 2 nätter iaf,trots magont. Får hålla tummarna på att jag inte har lika ont imorgon. Man blir så trött när man har ont.


ses

Inga kommentarer: