Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 9 januari 2010

Rubrik saknas

Efter frukosten så for vi till stan för att handla....För tillfället tycker jag att de är supertråkigt att handla,har ingen insperation till nån middagsmat överhuvudtaget.
Annars tycker jag att de är så kul att handla,särskilt på frukt/grönsaksavdelningen. De ser så gott & inbjudande ut...till & med Brysselkålen ser god ut. Tänk att kunna köpa hem hur mycket frukt & grönt som hellst....men de är så onödigt. Det enda som går åt i detta hushåll är Tomat,gurka & paprika i grönsaksväg (om vi inte ska ha främmande,då kan man lyxa till de med sallad oxå,men de är inte så gott så de åker i soporna dagen efter). Frukten går däremot åt, innan man hinner blinka så är den slut nästan.
När vi va på väg mot stan så ringde brorsan & frågade om vi inte kunde fika med honom & Hanna. Självklart,så ofta träffar vi inte dom. Men de blev en snabbfika eftersom Erik har myror i kallsingarna & kan inte sitta still när han har fikat klart. Idag åt han glass,så då gick de ju hyffsat fort. De enda han tjatar om är att han vill ha en Fraggarbil de tog ett tag innan jag riktigt fattade att han menade Raggarbil, Han gav oss massa förklaringar till massa olika bilar,men tillslut så kom vi fram att de måste bara vara Raggarbil. Så de ska han väl få när han fyller år.... Men just nu tjatar han ihjäl oss om den. Men han ska inget ha så länge han tjatar...
När vi kom hem från stan så plockade vi upp varorna & jag upptäckte att vi inte handlat nåt annat än Lördagens Middagsmat, vilket idag består av Currykycklinggryta A´la Nina...tror att de va hennes recept & till de blir de Ris. Visserligen blev de väl inte bara Grillad kyckling & currysås som vi köpte...men jag får väl gå ner till källaren & kolla in i frysen där. Kanske ligger de är död älg där inne så man kan göra en stek eller nåt annat tills imorgon.
Så imorgon blir de Vändstekt Älg,en Pärfåra & en skottkärra sås till middag.
Nu har jag svidat om till Tommys Mjukisbyxer,raggsockar & fleecejacka & burrat ner mej i soffan under en filt. Blir så trött & slut av dessa ångestattacker & dessutom Sömntablett så hela mitt huvud är som bomull & ögonen är trötta. Men jag ska försöka hålla mej vaken så att jag förhoppningsvis kan somna i tid i natt iaf.
Käkar godis oxå,men de är Lördag & Tommy sover så då räknas inte kalorierna.

Önskar mej en Juicemaskin när jag fyller år.

ses

Inga kommentarer: