Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

fredag 27 november 2009

Bättre

Idag känns de bättre. Har inte fällt en tår än iaf=)
Låg vaken en stund & funderade,kom fram till att de inte tjänar nåt till att bli ledsen. Bättre att göra de bästa av situationen....Alltså ska jag börja spela på hästar,hundar,grisar,kor...ja allt som går att satsa på. Nångång måste man ju vinna...eller??
Men ibland är de skönt att rensa tårkanalerna...Sällan sällan jag gör de kan jag lova.
Ska iaf hålla mej hemma så mycket som möjligt & spärra alla shoppingsidor på nätet... För när jag mår så här är de lätt att shoppa för pengar man inte har. Eller så får jag ha karaktär. Lättare sagt än gjort,men jag tycker jag har skött mej iaf. Får väl börja hyra ut & sälja lite kläder... En del har ju fortfarande prislappen kvar.
Har fått några nätter i Dec...just nu skiter jag i att jag inte får stämpla när jag bara jobbar nån dag,men jag måste komma ut lite & får väl rätta munnen efter plånboken.

Har iaf bakat klart allt nu. Så nu väntar jag bara på att hon ska komma & hämta bakverken.
Sen hoppas jag de smakar bra,för de är ingen ångerrätt.

Ska göra lite Jul här hemma idag,tänkte göra de igår,men de blev ju inget av de bara fuktskador.
Men köket får vara tills jag får hem gardinerna,är ju inget fint med Julstakar i fönstren & sen har man gröna & gardiner med Tulpaner på. Näe,men i de övriga rummen kan jag ju hänga upp nån stjärna & sätta upp nåt annat. Men jag har ju ingen julkänsla alls faktiskt,men de kanske kommer efter att man börjar få lite jul inne iaf.
Nu kom jag på att vi har en Nisse, en som inte kan låta nåt vara kvar på fönsterbrädorna.... Nu blev de genast lite svårare. Men karlssonsklister kan ju laga de mesta,så då kanske man kan limma fast dom i fönsterbrädorna.
Idag måste man även passa på att vara ute lite eftersom de är sol & lite kallt. Hur härligt är inte det då. Ska även hinna med en promenad ikväll...blir nog som förra gången,att jag möter Tommy i dörren. Så har man ju hela kvällen fri till att göra annat. Vill så gärna festa lite,men de blir väl Fredagsmys i stället....

Näe,nu ska jag ringa dagis & säga de nya tiderna för Erik...sen blir de väl lite Julpyssel.

Inga kommentarer: