Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 23 november 2009

En SÅN dag

Idag är de en sån här dag när jag är trött,slut & inget går min väg..
Håret står åt alla håll & kanter med en tjusig Stig-helmer tofs mitt upp på huvudet & Jo,jag har haft mössa på mej,jag har kammat mej...till & med blötkammat håret. Men funkar de..Nej,de gör de inte. Tror de beror på att jag har lite guck i håret & jag ids verkligen inte ställa mej i duschen bara för att få ner det igen..
Va på affären & skulle betala de få varor jag köpt...vad upptäcker jag inte då då? Jo, Tommy har mitt bankkort & inte en enda liten peng har jag i börsen heller. Fick ju såklart ringa honom, så fick han slänga sej i bilen (brorsans bil alltså,man kan inte kalla de för bil ens...det är en rullande Olycka i mina ögon) & gasa upp på Remsle för att lämna kortet. Vilket gjorde att jag fick äta senare än vanligt. Måste hålla mattiderna,så jag va irriterad på allt & alla innan jag va hemma.

Skulle gärna vilja lägga mej i soffan & sova en stund,men de går inte. Ska hämta lilleman om några min & sen är de ju slut på lugnet här hemma.
Jag sover så fruktansvärt dåligt på nätterna nu. Alldeles för lite sömn för mej som är beroende av minst 8 timmar gärna 9. Men när jag lägger mej blir jag pigg sen ligger jag vaken & tittar i väggen,vänder & vrider mej...flera timmar innan jag kommer till ro & då ringer ju väckaren.
Måste nog begära tillbaka mina sömntabletter igen tror jag. Går runt med ständiga påsar underögonen & en stor krater mitt i ansiktet.....Såååå sexxxxigt.
Har inte ens orkat mej ut på en promenad idag...
Helt jävla slut i kropp & knopp. Kan man bli utbränd av att bara gå hemma hela dagarna??

Tvingade iväg mej som sagt till stan för att kika på lite Julgardiner...men Oj vilka priser, tänker inte betala 3-siffrigt belopp för 1 par gardiner..jag behöver liksom 4 par...de är jag för snål för. Finns billiga på Dollar... i KRAMFORS tomas =)

Näe oj måste hämta lilleman nu...

ses

Inga kommentarer: