Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 23 november 2009

Tomtar på loftet??

Alltså,jag måste ju ha nåt mer fel i min Hjärna förutom då ADHDn. De är bara att konstatera.
När de är alldelens tyst i hela huset..då hör jag musik i huvudet.?! Alltså,de är inte bara nåt ljud, utan de är riktig musik & jag känner igen den,men kan inte placera den.
Blir ju riktigt rädd för mej själv ibland. Ska jag bli psykfall oxå??
Har ju alltid musik eller nåt annat ljud på när jag är själv,eller oftast iaf. Vet inte om de är det det beror på. Knäppt är de iaf.

Idag efter att jag hämtat lilleman på dagis så gjorde jag en kakdeg så jag kan baka 60 kakor. 3 olika sorter ska de tydligen vara (beställaren ville ha de så) så de ska bli Hallongrottor, Gaffelkakor(som jag nu lärt mej att dom heter..kallade dom för Kanel/socker kakor) & så ska de bli Apelsin eller choklad kakor...av en & samma deg,de ni.
70 kardemummaskorpor har de oxå blivit. 50 av dessa ska beställaren ha.
Lionbars har de oxå blivit,men dessa ska vi ha själva.
Så nu är de bara Kärleksmums,saffransskorpor,chokladrutor & nån till kaksort kvar att göra tills på Torsdag. Iofs så har jag inte hunnit med att baka ut småkakedegen än...men de hinner jag nog ikväll eller i morgon.
Jisses,hur ska jag hinna med det?? Har blivit lite mycket i kalendern den här veckan,men de ska nog ordna sej.

Imorgon ska jag & Erik hem till mamma för att baka Pepparkakor. Sen blir de snabba ryck hem,slänga i sej maten & sen iväg på ljusparty. Måste fylla upp förådet med massa goa lukter...

Ingen promenad har de blivit idag heller...Skämms Lisa & hon skämdes. Tänkte ta Mamma & Pappas hund på en promenad imorgon. Blir nog bra de, får lite sällskap & den där hunden har överskottsenergi så de blir snabba ryck.
Vill oxå ha en hund,är man uppvuxen med hund så vill man gärna ha en själv oxå när man blir stor. Men de går inte...har inte tid för en hund & dessutom är de lättare att få barnvakt än hundvakt tycker jag.
Men drömma kan man väl alltid göra.

Näe,nu ska lilleman i säng & jag ska gnugga ner arslet i soffan framför tv.n eftersom jag inte längre har en pilatesboll längre...Grrrr.

ses.

Inga kommentarer: