Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 7 november 2009

Men ojdå

Japp,idag fick jag nog på Eriks Långa hår som killar en i ansiktet hela tiden. Har köpt en Hårtrimmer (en sån som Magnus Samuelsson gör reklam för),hämtade ut den igår. Laddade batterierna över natten & körde igång efter frukosten imorse (som för övrigt bestog av Salami & Brieost Toast). Hej & hå vad det gick bra från början,började lite försiktigt,sen blev man ju lite modigare...hmm. De blev kortare & kortare hela tiden & när jag började bli nöjd & skulle ta de värsta runt öronen & nacken...ja,då lägger batterierna av. Så Erik ser rätt intressant ut just nu kan jag lova. De är korta & långa tester som spretar över hela huvudet. Säger bara att de är tur att de är vinter snart & att Erik då har mössa på sej.
Tommys hår skulle ju få sej en putsning oxå,men han såg så skeptisk ut när jag trimmade Erik så jag tror inte han går med på de faktiskt.
Men man måste ju öva annars kan man ju inte bli bra. Får öva på mina ben kanske, ser ut som en karl om benen just nu....japp,nu fick ni veta de oxå.

Näe,nu ska jag,Erik & Lova baka Pepparkakor & kanske nåt annat gott oxå.

Skriver mer sen.
ses

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ett foto tack.... Men kom ihåg att batterierna blir ju laddade igen så då är de bara på... Tommy får du fylla... men inte dig.
Första gången vi gjorde de på vår Erik var de Sten som "körde". Han vart nästan flint skallig... men de växer ju ut igen. Övning ger färdighet som du vet..Kram

Kristina sa...

Låter spännande med grannens förslag! Tycker att du ska satsa!!