Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 25 november 2009

Shopping

Idag har jag shoppat som en galning....utan pengar,men mammas & pappas börs va med =D haha. Näe,så illa va de inte.
Men jag kom hem med ett par väldigt bra spring skor,en pilatesboll & en RÖD långklänning med halsterneck & den va helt underbart fin. Lite pretty Woman stuk över den. De kunde man inte tro om mej va??=) Men den va helt superfin. Ska lägga in en bild.
Va in på Zizzi butiken & hittade den. En helt perfekt butik för oss med former. Bäst av allt är att kläderna där är i annan stl. Tog ju i min vanliga stl alltså L,men den va föööör stor. Blev lite förvånad,tills expediten sa att L va ungerfär 50-54 i stl. Aha okej,de va därför den va för stor. Så nu är jag stolt ägare till en klänning i S/M....man blev ju lite glad då =) Länge sen man kunde ha en sån stl.
Köpte även annat småkraffs,men de betalade jag själv. Klänningen betalade mamma,men de va en födelsedagspresent. Köpte gardiner till Tv-rummet,4 Stooora hjärtan & 4 mindre hjärtan för att ha i utbyggnaden, blingbling till klänningen (måste ju ha nåt annat än silverkrimskrams när man ska ha röd långklänning på Julfesten på hallsta), en ny lampa (eftersom Erik har krasat en) ,ljus & inget mer tror jag. Va rätt nöjd efter att ha snurrat runt där på både IKEA & BirstaCity.
När vi kom hem va de bara att slänga i sej nån slags föda,som idag bestog av Fullkornsmakaroner & kassler. Sen slänga sej åter igen i bilen för att köra Erik på barngympan. Då man liks va där så tog jag,Jane & Jill en promenad i ösregnet....Blöt blev jag men skönt va de. Gjorde lite ont i benhinnan men inte som de gjort förut.
Så nu sitter jag här nyduschad & varm. Ska ta mej en kopp Te & en skorpa tror jag.

Erik är Helt BlöjFri nu...Lovely =)

ses

Inga kommentarer: