Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

fredag 13 november 2009

Fredag den 13de

Ja,vet ni en sak..? om 4 veckor är de min födelsedag.. Jag lovar att jag ska påminna er med jämna mellanrum fram tills den 13dec,ingen fara,ni kommer att komma ihåg mej =)

Ja,de är Otursdagen idag,men än så länge har de inte hänt nåt & kl är faktiskt 10...förhoppningsvis håller de i sej.

5.20 i morse va de färdig sovit i detta hus,hur hemskt jobbigt är inte de då.? Har inga problem att stiga upp på morgonen OM jag VET att jag ska GÖRA NÅT...typ jobba & sånna saker. Men att stiga upp bara för att Erik INTE vill sova längre,de är jobbigt. Är ingen morgonmänniska dårå,men de har ni säkert märkt.
Erik är fortfarande supersnorig,men annars så verkar han pigg (annars skulle han sovit längre).
Jag har ont i halsen,hostar & är hes igen vill bara veta när de ska ge med sej. Så dödligt less på att vara småförskyld hela tiden,varit det sen i sommras.
Men jag försöker att röra på mej ändå,men igår blev de bara en kort promenad dessutom med grabbarna...de gick ju inte så fort,men skönt va de ju iaf att komma ut en stund.
Ska försöka ta mej i kragen & gå ut ikväll igen,på en Riktigt promenad. Nackdelen är att de är så nedrans mörkt ute på kvällarna nu & jag vågar inte gå grusvägen upp mot Björksjön utan jag går efter stora vägen. Vilket är lite jobbigt när de kommer stora lastbilar & bussar,men förhoppningsvis så kör dom inte på mej iaf. Har ju reflexvästen på mej.

Ska svara på en fråga som jag fått,om ett tidigare inlägg om min Polisdröm.
Varför jag inte tar tag i den nu är att jag måste läsa upp massa betyg & bara de känns motigt faktiskt. Sen är de en ganska lång utbildning & jag klarade inte ens av att hålla min USK-utbildning i luften. Tror att jag kommer få de ganska jobbigt med min ADHD hjärna & jag kommer tappa sugen när jag inte hänger med. För de är ju inte bara att köra runt i en bil & jaga bovar,man ska kunna lagar & förordningar + en massa andra saker.
Men jag kanske skulle klara de oxå,men i nuläget känns de inget lockande alls att sitta i skolbänken igen....

Nu ska jag göra nåt annat...vad vet jag inte. Men de blir väl nåt i bakningsväg skulle jag tro.
ses

1 kommentar:

Anonym sa...

Tror att polisyrket (och utbildningen) passar en person med ADHD! Omväxlande. Har även lyssnat på en föreläsare som hävdat detta!
Förstår att det känns jobbigt att läsa upp ämnen. Att vägen dit är jobbig!
Ordningsvakt, kan det vara något?
Jag har en tidning till dig!