Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 3 november 2009

Rastlös

Nu sitter jag här igen,med Tv.n på & Datorn i högsta hugg.... Klarar inte av att bara sitta & göra en sak åt gången. Hela kroppen vill bara springa runt & försöka få rastlösheten ur kroppen,men samtidigt är jag så trött så jag vill bara vila. Bara kryper i mej.
Man kan ju inte baka hela tiden heller,kommer ju att rulla fram då efter ett tag...
Städa & plocka är jag så dödligt less på,för hur mycket man än städar & plockar så ser de iaf ut som en bomb har slagit ner efter bara några minuter. Fattar inte att de ska vara så svårt att hålla ordning i detta hus...särskilt övervåningen,där uppe är man inte i onödan nu faktiskt. Men jag vet ju inte vart jag ska börja någonstans. Man skulle ha fått tag i en gigantiskt stor Konservöppnare & öppna upp taket & vända upp & ner på huset för att röjja bort lite rat uppe. Vill så gärna göra om uppe,men de går inte....Vet ju inte hur jag vill ha de. Men att slänga lite rat, är ju inte så svårt?? eller hur,han jag bor med????????????????
Ska nog ta upp lite svarta sopsäckar & sen hivar jag de som är onödigt att ha kvar....mmmm så får de bli imorgon,Erik är på dagis & Tommy på jobbet = Ingen som kan säga att det inte får kastas...mohahhaha.
Jag menar,varför spara på massa onödigt papper sen 100 år tillbaka,trasiga kläder,lekasaker som har sett sina bästa dagar & massa annat rat. Jaja,den som lever får se om de är ratfritt imorgon eller om de fortfarande är kvar massa rat.

Idag har jag & Erik inte gjort så mycket ändå. Har gått en lite liten sväng,ända ner till Postlådan & tillbaka,sen har vi kastat ved in i pannrummet så vi kan elda lite. De känns i ryggen nu kan jag lova. Bakat Muffins har vi gjort oxå,eller jag bakade & Erik slickade skålen & har hunnit med att käka 3 st när de blev klara. Sen är de ju bara en massa småbråk,bus & lek med Nisse som gällt.
Han tycker att de är skittråkigt nu att vara ute eftersom han inte har några leksaker,studsmatta eller cykel framme. Men några timmar stog han ut iaf.

Jaja,nu ska jag väl vara lite social en stund,sen blir de nog sängen för Ögonen pekar åt olika håll & lungorna hoppar ut lite titt som tätt. Men visserligen kan jag få för mej att skriva ikväll igen...

Inga kommentarer: