Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

fredag 13 november 2009

Fredagsmys???

Förstår inte,veckan består av 7 dagar & tydligen är de bara Fredagar vi Svenskar kan mysa på. Hur kan de komma sej??
Blir så störd i hela huvudet på de där. De är ett jäkla liv om de där fredagsmyset.
Vad är de för fel att mysa en helt vanlig Torsdag eller måndag??
De flesta med ett "normalt" jobb slutar på fredagar & ska då hem så snabbt som möjligt till familjen med en jäkla Chipspåse & en coca-cola. Sen blir de nästan påtvingat att alla ska sitta ner & gemensamt bestämma vad man ska hitta på eller titta på på tv.n.
Sen blir de iaf ett jäkla liv eftersom ingen kan enas om nånting. För de mesta är de faktiskt mys i soffan framför Tv.n.
Vi hade Torsdagsmys igår istället. Te & några partier Yatzy,ingen tv,inga chips & ingen coca-cola Hela familjen samlad & inget bråk...de kallar jag mys.
Man behöver inte sitta i knäna eller halvligga på varandra för att de ska kallas mys.
Så de så!!!!!

Näe,nu ska vi göra rockyroad glass...

ses

1 kommentar:

Anonym sa...

fullständigt rätt....
Måste säga att just fredagsmys är lite överdrivet.
Fredag är ju oftast den dagen man är som mest trött efter en hel veckas arbete. Man kan ta de på lördag då... eller nån annan dag. Spela roll. Bara familjen umgås. En måltid, ett spel eller en tur med skoter för grillning. Det finns ju en hel del som man kan hitta på. Nu är bägge grabbarna hemma, hämtade en lycklig och glad Erik som tjatar om Disney. Några timmar senare kom gubben så nu är nästan hela familjen här. Anna får man ju vänta lite längre på... Kram på er alla