Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 9 november 2009

Massa fyr för mej

Idag har jag massa fyr för mej faktiskt. Jag bakar bullar & muffins,håller på att fixa upp en hylla som vi ska ha nere istället för byrån som vi har spel i & sprit uppanpå den ska upp,har satt upp ljushållare eller vad man nu ska kalla de i köket,kollar på gammla kort & dessutom sitter jag här.
Så jag går runt med skruvdragaren i höger hand & kaveln i vänster hand eller om de är tvärt om skruvdragaren i vänster & kaveln i höger...
Fast nu har jag landat i soffan en stund för ryggen börjar strejka igen.
Men snart är jag på benen igen,måste ju göra nåt annars går ju inte dagarna så fort som jag vill.
Vet iaf en sak till som jag bör göra idag,de är att måla klart utbyggnaden som jag påbörjade när vi flyttade hit för ett år sen....har tagit de i omgångar,men nu MÅSTE det bli klart snart. Men jag får nog ta de på Onsdag,ska snart hämta Lilleman & då går de inte att måla med honom i närheten. Barn har ju en förmåga att vilja hjälpa till vare sej man vill eller inte...visst ska dom få de,men jag har nog med att hålla reda på vart jag har min pensel,ska jag dessutom hålla reda på vart han har sin pensel kommer nog att sluta i Kaos.

Upptäckte att vi har väldigt mycket alkohol oxå,massa olika saker & endel flaskor är inte ens öppnade....Men de kan ju vara bra att ha när de blir riktigt kallt. Vill bara ha en bardisk så man slipper ha allt framme. Tycker att de är bra att ha lite smått & gott hemma,man kan göra mycket gott med lite alkohol...måste ju inte bli apradar bara för de.

Tittade även på kort som jag skrev lite längre upp här. Men herregud att Erik har varit så liten. Har kollat igenom från de att han nästan precis kommit ut tills nu....jisses.
De är på barnen man märker att man blir gammal sägs de & de kan jag hålla med om.
Ska snart fylla 27 år..27 år & ingen aning om nånting längre.
För nåt år sen hittade jag ett brev som jag skrivit till mej själv när jag gick i 9.an (tror jag). Där stog de bl a att jag skulle ha 2 barn innan 25,skulle ha ett jobb,välbetald polis,gift & ha hus. De enda som stämmer är huset.....annars har jag "misslyckats" med mina drömmar. Men ändå är jag inte missnöjd,de är ju jag som format min framtid ändå på nåt vis. De är ju mina vägval som har gjort att jag är där jag är idag....
Enda jag ångrar är ju faktiskt att jag inte tog tag i skolan, istället för att skolka mej igenom gymnasiet...
Men nu är de försent att ändra sej,de som är gjort är gjort & kan inte komma åter...
För vem säger att jag skulle varit lyckligare med mina 2 barn,jobba som polis,vara gift & har bra med pengar?
Hade mitt liv sett annorlunda ut så hade jag nog inte träffat Tommy,haft Erik & träffat alla dessa underbara människor som jag umgås med nu.
Näe,jag är nöjd,fast jag inte har jobb,pengar & ytterligare ett barn.

ses

2 kommentarer:

Anonym sa...

Varför tar du inte tag i polisdrömmen nu?

Anonym sa...

Undrar Kristina....