Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

fredag 27 november 2009

Trött

Är så trött idag. Men de är ju inget ovanligt när de gäller mej. Ständigt trött nu för tiden,måste bero på vädret.
Ska iaf ge mej ut på en promenad när Tommy kommer hem. Måste lufta min hjärncell.
Har plockat fram lite stakar i fönstren,i köket åkte dom fram oxå...Får väl ha gröna gardiner ett tag till. De blir ju advent oavsett om jag har gröna gardiner eller inte.
Skulle hänga upp mina hjärtan oxå,men då hade jag inga röda fina band att hänga dom i,provade med Presentsnören,men de blev inte vackert.
Har raggat fram Vitmossa oxå,men den kommer inte hem till mej förrän Söndag. Men vi överlever nog de oxå.
Man skämms ju lite,vi har bara 3 ljusstakar till detta hushåll. De räcker inte ens till alla fönstren i köket. Vi köper en till till nästa år.....Jo tjenare,de har ju glömts bort helt det.. Men vi ska ju till S-vall på Söndag en snabbis,kanske sprintar in & hugger första bästa & hoppas på att Tommy vill betala. Värst av allt är att alla 3 är olika...alla 3 är röda,men sen slutar likheten. Tjusigt värre.
Kom även på att jag inte har någon gardin i Hallen & eftersom Erik har 2 krokar under fönstret så passar de inte med Panelgardiner,utan de måste vara Kappa där. Får väl gå igenom alla undanlagda tygstycken & hoppas på att man hittar nåt att hänga upp. Blir ju lite hemtrevligare när de hänger gardiner i alla fönster.

Nu ska jag söka reda på nån gardin att ha i hallen & så såg jag att klockan va mycket så de är väl dax för middagsfunderingar....Så svårt när man inte är sugen på nåt.

Inga kommentarer: