Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 19 november 2009

Koffeinabstinens

Nu är de så pass illa med min abstinens efter koffein att jag kokar 4 koppar kaffe eller värmer vatten till sånna där kaffelatte pulverkaffe vareviga dag. Måste bli någon ändring på de, får ju bara ont i magen & de är ju inte ens gott. Då kanske ni undrar varför jag dricker kaffe...jo,för jag får så satans ont i huvudet annas. Inte ens ipren eller alvedon hjälper. Gaaahhhhh,vad har jag gjort.? De räcker väl med att jag snusar,de är ju inte heller bra för kroppen...sägs de,men jag mår bra av de iaf & de gör nog min närmaste omgivning oxå. Men förståsejpåare säger att de inte är hälsosamt.
Så nu är de nikotin & koffein som gäller för mej. Vad ska nästa grej bli?? Jag hoppas på frukt & grönsaker jag.

Kokar potatis nu till middagen,som kommer att bestå av potatis,lax & nån sås. Lite annat än potatisbullar de,men jag iddes inte skala potatisen för att sen mosa ihop dom & sen ställa sej & steka skiten....Näe,Lax är godare.

Inga biverkningar....ÄN iaf. Han är sitt vanliga Pain in the Ass. Han höll precis på att försöka ta död på katten genom att vräka över massa filtar över Nisse & sen sätta sej på honom....Mamma Lisa blev Grinig då. Ja, jag skulle då inte vilja vara katt i en barnfamilj i mitt nästa liv.

Är lite lur på om jag ska byta kläder & möta Tommy i dörren för en promenad innan maten. Annars blir de så sent med promenaden. Kan inte gå efter att jag ätit utan måste vänta några timmar & då hinner klockan bli 19 & så går jag i 30-60 min & sen är ju yberpigg när de är dax för sängen vid 22-23 tiden. Mmmm så får de nog bli tror jag. Få se hur de blir,men gå SKA jag göra & simringen Ska bort.
Har satt ett rimligt mål (iaf i mina ögon) att gå ner 5 kg tills på Julafton. De borde ju gå tycker jag. Men jag får nog utöka mina promenader med nån km för jag kollade hur långt det är till "postlådegubben" & de va bara 1½ km,så sammanlagt blir de ju bara 3 km jag går....de är för lite anser jag. Men de ska väl inte vara några som hellst problem anser jag.

Näe,men de va ju de här med 5 kg & julafton....varför sitter jag här nu då??

ses

Inga kommentarer: