Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 21 november 2009

Sista minuten

Gud nästa vecka är de Första advent....Grönt på marken & 4 grader varmt,Julkänsla någon??
Men nu va de ju inte det jag skulle skriva om,vädret ändrar sej ju inte för att jag klagar.
Utan de är ju så att jag inte har några som hellst Julgardiner till köket. Så med lite panik i kroppen började jag kolla runt på lite sidor på nätet...alla gardiner jag kan tänka mej är endra slut eller levereras runt 15 dec...När Julen nästan är slut.
Sa förra Julen att gardinerna som Peter lämnat kvar i köket fick hänga kvar,men sen skulle vi köpa nya...Har vi gjort de, Nej de har vi inte. Vill inte ha dessa gardiner den här julen för de är inga julgardiner,de är snarare höstgardiner. Jag vill ha röda med tomtar på eller röda med rutor eller röda med nåt annat juligt på....ser ni den Röda tråden..haha,jag vill alltså RÖDA gardiner eller iaf nåt med rött i.
Men jag vill inte vänta så länge. Vill gärna sätta upp gardinerna idag. Varför ska jag alltid glömma saker för.??!! Gaaah blir ju så less.
Kan ju inte ha Limegröna gardiner över Julen heller. Visserligen Matchar dom ju vädret,men man får ju lite mer julkänsla när de är nåt juligt som hänger i fönstren istället.
Försöker tvinga med Tommy till stan,men de sitter i smöret & de kommer nog sluta med att jag far själv. Men nu stänger dom ju snart affärerna för dagen.
Så less jag blir. Får ta vanliga vita & färga dessa röda & sen får jag måla på några hjärtan eller så,då blir de ju lite juligt. Men jag tror jag inte ens har några sånna liggande...eller jo,kanske. Men då ska man ju vara händig med en symaskin oxå,vilket jag inte är. Äger inte ens en fungerande maskin för tillfället.
Dessutom är jag lite lat & köper hellre gardiner färdigsydda än syr själv.
Jaja,får se hur jag gör....
Ska iaf kolla vidare på nätets alla inredningssidor så kanske man hittar några fina röda gardiner..

ses

Inga kommentarer: