Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 11 november 2009

Konstigt

Igårkväll efter min promenad & dusch så tänkte jag att jag måste ju väga & mäta mej nu igen.
Så de gjorde jag ju,men blev lite förbryllad. Fast jag nästan gått upp alla Kg i vikt,så är jag iaf mindre än när jag började i Januari. Eller förbryllad är jag ju,men mest glad att jag inte är så stor som jag va då. Hugaligen.
Så imorse eller de är fortfarande tidig morgon,kl är inte mer än 7,så tänkte jag lämna Erik på dagis halv 9 & sen bege mej på promenad....men som vanligt blir de ju inte som man tänkt sej... Erik kom till mej & kändes lite småvarm,näsan täppt & så hostar han. Så han blir ju hemma,ingen morgon prom idag inte=( men jag tänkte fara på barngympan ikväll ändå,fast Erik inte kan fara....då slipper jag ju gå själv..
Nu är de bara att köra,inte stenhårt,men de ska kännas.
Vill ner till måtten jag hade innan jag gav upp iaf,sen är de bara att köra på...i medvind & motvind. Den här gången ska jag INTE ge upp.

Igårkväll när jag gick som mest fick jag ett mms av Tommy. Den bilden visade Eriks panna & på den pannan fanns de en tjusig bula med tillhörande blåmärke. Närkontakt med ett bord är ju inte så bra. Fattar inte vad bordet gjort för ont,men Erik fick lust att skalla det.....

Näe,nu ska jag väl göra nån nytta innan jag ska på sjukgymnastiken.
Egentligen skulle jag sittstrejka på kommunen idag eftersom jag inte har fått mitt Arbetsgivarintyg från dom,men har jag Erik hemma går ju inte det.... De ska ju inte ta 2 veckor att få de tycker jag....men nu har de gått så lång tid & mitt tålamod har försvunnit..
Får väl ringa istället..

1 kommentar:

Anonym sa...

ta med Erik och sätt han där. Säg att det är han som blir utan julklappar eller nåt
De ska inte ta sån tid.
Jag ska tillbringa dagen med att hämta ved, krypa ner de ä kallt. 2,7 minus här i Granigne. Kram